Bernard van Hal (m) en Ineke van Uden (r) overhandigen 150 euro aan Patrick Wijns (l) van SamenLoop voor Hoop Son en Breugel
Bernard van Hal (m) en Ineke van Uden (r) overhandigen 150 euro aan Patrick Wijns (l) van SamenLoop voor Hoop Son en Breugel Foto: Ingezonden

'Ons Boek' 150 keer verkocht, 150 euro voor SamenLoop voor Hoop

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Begin mei kwam ‘Ons Boek’ uit. Een boek met persoonlijke verhalen en foto’s van veertien inwoners van Son en Breugel. Sindsdien is het boek bij Primera en Plus Marcel en Jeannette Verhoeven al 150 keer over de toonbank gegaan. De schrijvers Bernard van Hal en Ineke van Uden hebben veel reacties gehad van lezers. Sommige mensen verheugen zich al op een deel 2.

Zoals beloofd wordt van elk verkocht boek een euro gedoneerd aan Samenloop voor Hoop Son en Breugel. In DeMooiSonenBreugelKrant van 10 juni werd de aftrap gegeven voor de eerstvolgende Samenloop voor Hoop Son en Breugel op 5 en 6 juni 2021.

Om dit belangrijke initiatief nog een extra steuntje in de rug te geven, wordt van elk boek dat vanaf woensdag 17 juni wordt verkocht 2,50 euro in plaats van 1 euro gedoneerd aan Samenloop voor Hoop Son en Breugel. Leuk om 'Ons Boek' als Vaderdagcadeautje te geven.