Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 5ed2c2
Foto: MooiSonenBreugel
Algemeen / Son & Breugel

Nieuwe gemeentegids 2020-2021 in brievenbus

Son en Breugel - In samenwerking met de gemeente Son en Breugel presenteert Akse Media de nieuwe gemeentegids Son en Breugel 2020-2021, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. In de gids vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Tevens kunt u gebruikmaken van de digitale gemeentegids, de SmartMap via http://sonenbreugel.smartmap.nl.

Mocht u na 28 juni nog geen gids hebben ontvangen, dan kunt u deze afhalen op het gemeentehuis. Ook kunt u op onze SmartMap een bladerbare versie (E-book) van de gemeentegids inzien.

Naast de (digitale) gemeentegids is er een gratis Gemeentegids App. Met deze gids voor uw tablet of smartphone kunt u 1.9 miljoen actuele adressen in heel Nederland, altijd en overal raadplegen. U heeft hierbij de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook leidt de App u vanaf de plek waar u zich bevindt naar de dichtstbijzijnde vestiging via de route functie. De gratis Gemeentegids App kunt u downloaden door onderstaande QR-code te scannen.

De digitale gemeentegids heeft wederom de hoogst mogelijke drempelvrije status behaald. Dit betekent dat de site goed toegankelijk is voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Ook is het mogelijk om de gids in drie verschillende aangepaste leesvormen op te vragen: in braille, grootlettertype of gesproken als daisy-cd-rom.

De gemeentegids is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kunt u doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Son en Breugel) of bel (0223) 673010. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de mutatiebon achterin de gids of van de digitale gemeentegids http://sonenbreugel.smartmap.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>