Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 7106b9
Foto:
Lezerspodium

Lezerspodium: Onder uit de zak van Jacques!

Son en Breugel - Het is elke keer een geweldig leuk tijdverdrijf om de ingezonden brieven van Jacques Francken in DeMooiSonenbreugelKrant te lezen. Hij schept er een groot genoegen in om steeds te fulmineren tegen onze partij en ons ‘onder uit de zak te geven’. Hij schuwt daarbij niet om de waarheid een forse draai te geven (van wie herkennen we dit..?) als het hem beter uitkomt.

Zo ook zijn laatste artikel waarin hij Eef van Turnhout beschuldigt dat wij om te bezuinigen een aantal basisfuncties (fontein, stoeponderhoud en hertenkamp) willen schrappen. Het zijn echter geen voorstellen die van onze partij afkomstig zijn, maar het is dit college dat -zoals Francken stelt- ‘met droge ogen’ deze suggesties doet. Eef van Turnhout leest slechts voor uit andermans werk.

Ter verificatie van het waarheidsgehalte van deze reactie mag de heer Francken er het Eindhovens Dagblad van vrijdag jl. nog eens op nalezen. Wij stellen voor dat hij zich in de toekomst toch wat beter inleest en breed/breder informeert, voordat hij de digitale pen ter hand neemt!

Fractie Dorpsbelang Son en Breugel

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>