Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 899c15
Foto: MooiSonenBreugel
Algemeen / Son & Breugel

Het grote PSV stickerboek gratis af te halen

Son en Breugel - Wil je graag het lievelingsgerecht van Mohamed Ihattaren eten of net zo goed de bal kunnen uitschieten als Lars Unnerstal? Het staat allemaal in het grote PSV stickerboek.

Een stickerboek voor jongens en meisjes waar je niet alleen al 140 stickers van je favoriete club in kunt plakken, maar ook met veel weetjes, uitleg over diverse voetbaltrucs en de favoriete recepten van de spelers. Kom alles te weten over de spelers van PSV, vrouwen en mannen.

Maak het boek vol met de 140 stickers en word een echte stickerkampioen!

DeMooiSonenBreugelKrant geeft in samenwerking met de JUMBO Son en Breugel meer dan 600 PSV voetbal stickerboeken GRATIS weg. Bij elk boek ontvang je meer dan genoeg zakjes met 5 stickers, zo heb je het boek misschien al snel vol. Lukt dat niet, dan kun je altijd nog stickers ruilen met een vriendje of vriendinnetje.

Wil jij gratis in het bezit komen van dit unieke boek, kom dan vrijdag 26 juni of zaterdag 27 juni naar de Jumbo in Son en Breugel aan de Nieuwstraat 75-77 en scoor het unieke stickerboek met een aantal stickers helemaal gratis.

Afhalen kan op vrijdag 26 juni van 15.30 tot 17.00 uur en op zaterdag 27 juni van 10.00 tot 12.00 uur

Kom op tijd, want op is op!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>