Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 846c83
Foto: Rabobank

Rabobankkantoren Geldrop en Oirschot weer open

Son en Breugel/Eindhoven - We zijn nog niet uit de coronacrisis. Daarom zetten wij vol in op het verder optimaliseren van onze digitale dienstverlening, zodat u op een makkelijke en veilige manier uw bankzaken kunt regelen. Toch komen er steeds meer versoepelingen op de huidige coronamaatregelen. Logisch dat u zich daardoor afvraagt wanneer wij weer meer van onze kantoren openen. Wij luisteren daarbij goed naar onze leden. Om die reden opent de bank gefaseerd meer deuren van haar kantoren.

"Voor klanten die onze kantoren weer willen bezoeken is het belangrijk dat ze weten waar en wanneer ze bij ons terecht kunnen".

Heropening kantoren Geldrop en Oirschot sinds 22 juni
Tot 22 juni was alleen ons kantoor aan de Emmasingel 4 te Eindhoven geopend. Nu zijn daar het kantoor aan de Laan der Vier Heemskinderen 7. In Geldrop en de Sint Jorisstraat 55 in Oirschot bij gekomen. Deze vestigingen zijn iedere werkdag open tussen 9.30 en 17.00 uur.

Waarom kantoren Geldrop en Oirschot
Er is gekozen voor Geldrop en Oirschot, vanwege een logische spreiding in ons werkgebied. Een vestiging heropenen is een secure operatie, omdat we een schoon en veilig kantoor open willen stellen en een goede routing moeten aanbrengen, waarbij de veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop staat. We hebben dan ook gekozen voor kantoren waarbij we de RIVM regels goed kunnen toepassen. Over de heropening van andere kantoren, waaronder Son, is nog niets bekend. Vanzelfsprekend communiceren we hierover, zodra hier meer duidelijkheid over is.

Automaten bij deze vestigingen
Oirschot: 
De geldautomaat aan de buitenzijde van het kantoor is dagelijks beschikbaar tussen
7.00 en 23.00 uur..
De geldstortautomaat in het kantoor is iedere werkdag beschikbaar tussen 09.30 en
17.00 uur.
De sealbagautomaat aan de buitenzijde is dagelijks beschikbaar tussen 07.00 en
18.30 uur.

Geldrop:
De geldautomaat in het kantoor is iedere werkdag beschikbaar tussen 09.30 en
17.00 uur.

De aanleiding voor de sluiting van sealbagautomaten was het toenemende aantal zware plofkraken en daarmee de veiligheid van omwonenden. Deze situatie is nog niet veranderd, vandaar dat heropening van meer van deze automaten, waaronder Son, helaas niet zondermeer vanzelfsprekend is. Wij blijven de situatie volgen en nemen de belangen van al onze leden hierin in overweging. Voor de dichtstbijzijnde sealbagautomaat verwijzen wij u naar www.rabobank.nl/regio-eindhoven onder het kopje ‘Vestigingen en Openingstijden’.

Veiligheidsmaatregelen
Als Rabobank willen we er zijn voor klanten die ons echt nodig hebben. Wel nemen we een aantal veiligheidsmaatregelen:?

  1. Maximaal 2 klanten tegelijkertijd in het kantoor
  2. Afstand minimaal 1,5 meter
  3. Complexe vragen (o.a. hypotheken of beleggen) via videogesprek of op afspraak

Heeft u hulp nodig bij een geldopname, maak dan een afspraak via (040) 293 60 00.

Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden op www.rabobank.nl/regio-eindhoven.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>