Logo mooisonenbreugel.nl
Teams strijden om de punten tijdens Beach Event Son 2019 (archieffoto)   | Fotonummer: 0f15a6
Teams strijden om de punten tijdens Beach Event Son 2019 (archieffoto) (Foto: Wil Feijen)
Algemeen / Son & Breugel

Beach Event Son maakt nieuwe datum bekend

Son en Breugel - Hét zomerevenement van Son en Breugel en omstreken, Beach Event Son, heeft definitief besloten haar festival te verplaatsen naar 2021. Wegens de nog steeds onbekende voorschriften die in september gaan gelden voor organisatoren en de gevolgen die dit met zich mee kunnen gaan brengen hebben de organisatoren de activiteiten opgeschoven naar vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus 2021.

Het Sonse organisatiecomité is van plan in 2021 groots uit te pakken met een extra feestavond. De eerste connecties met een aansprekende band voor vrijdagavond 27 augustus zijn inmiddels gelegd, dus dit belooft veel goeds!

Op zaterdag vindt Beach Event Son plaats zoals dat inmiddels bekend is: in een schitterende ambiance zal op festivalsterrein De Waterhoef gestreden worden om de sportieve volleybal-eer door ongeveer 300 teams. Tijdens en hierna zal er een spectaculaire omlijsting zijn van verschillende artiesten en DJ's.

Meer informatie over de organisatie is te vinden op www.beacheventson.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>