Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: e143dd
Foto:
Algemeen / Son & Breugel

Boek 'Verborgen schoonheid' weer verkrijgbaar

Son en Breugel - In 2016 verscheen het fotoboek ‘Verborgen schoonheid’ van Giti Entezami en in oktober van dat jaar was er een tentoonstelling in het gemeentehuis van Son en Breugel met diverse foto’s uit haar boek.

In dit fotoboek staat de Dommel centraal met diverse foto’s die zijn voorzien van historische teksten van Henk Hutten van de Heemkundekring Son en Breugel en gedichten van Yvonne Mulder.

Giti Entezami, politiek vluchtelinge uit Iran en sinds 1990 met haar gezin woonachtig in Son en Breugel, heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Na haar studie aan de fotovakschool in Apeldoorn ging ze als fotograaf aan het werk bij FEI Company en vestigde ze zich als freelance fotograaf in Son en Breugel.

Giti's hart ligt bij de Dommel: "Bij dit riviertje kan ik mijn hoofd leegmaken. De Dommel loopt dwars door Son en Breugel en verbindt het dorp in schoonheid. Bovendien is water de bron van leven, dat willen we nogal eens vergeten. Reden voor deze hommage aan de Dommel."

Het fotoboek kan dus vanaf nu weer besteld worden voor € 29,95 door een mail te sturen naar giti@gitientezami.nl of te bellen met Giti, via 06-53789977.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>