Logo mooisonenbreugel.nl
Zou de groene duim ook zichtbaar zijn in de Van den Elsenstraat en Eind als daar een spaarpaal zou  komen te staan?   | Fotonummer: 9a4362
Zou de groene duim ook zichtbaar zijn in de Van den Elsenstraat en Eind als daar een spaarpaal zou komen te staan? (Foto: Wil Feijen)
Lezerspodium

Lezerspodium: Geen groene duim

Son en Breugel - Op de meeste wegen in onze gemeente geldt een maximumsnelheid van 30 km/per uur, alleen op de Van den Elsenstraat en het Eind kennelijk niet. Hier wordt voortdurend veel te snel gereden, ondanks de 30 kilometerbordjes met het vriendelijk verzoek aan de bestuurders om zich aan de snelheid te houden. Deze bordjes zijn door de bewoners zelf opgehangen, maar de snelheid wordt genegeerd. En snelheden van meer dan 60 km/per uur worden met gemak gehaald.

Dus als wij ooit zo’n geweldig bord met duim krijgen, dan zal er vaak een rode duim te zien zijn, en komt er weinig geld in het laadje voor het goede doel. Maar tot die tijd zou er hier misschien eens gehandhaafd kunnen worden en dan tussen 07.30 en 09.30 en tussen 16.00 en 18.00 uur. Helaas zijn de 30 kilometerbordjes inmiddels bijna allemaal ontvreemd.

J. v.d. Boom
Son en Breugel

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>