Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: a0ea84
Foto: Ingezonden

Medewerkers van Bibliotheek Dommeldal exposeren

Son en Breugel / Mierlo - Sinds de musea weer open mogen, is ook Kunstzaal Dommeldal weer toegankelijk. Kunstzaal Dommeldal is het museum van Bibliotheek Dommeldal en is te vinden in D’n Intheek, naast de Bibliotheek in Mierlo. De mooie lichte Kunstzaal Dommeldal is niet zo groot, er zijn dan ook bijna geen restricties voor een bezoek. Iedereen kan binnenlopen tijdens de openingstijden van de Bibliotheek. Er is altijd iets moois te zien en social distancing gaat vanzelf.

Vanaf maandag 13 juli is er een nieuwe bijzondere expositie in de Kunstzaal, met werk van medewerkers van Bibliotheek Dommeldal. Ze werken allemaal in één of meerdere van de vestigingen van Bibliotheek Dommeldal. Er zit dus vast een bekende bij.

Naast het werk in de Bibliotheek, hebben veel teamleden nog een andere passie. Negen medewerkers, met een creatieve vrijetijdsbesteding, willen nu graag die kant van zichzelf laten zien. Zij exposeren in de zomer hun werkstukken in de Kunstzaal.

Vanwege de diversiteit is het aansprekend voor een breed publiek: schilderijen, foto’s, beelden, textiele werken en sieraden en twee prachtige poppenhuizen. De zomer is een mooie gelegenheid voor bibliotheekbezoekers, dagtoeristen en mensen uit de regio om naar de Kunstzaal te komen. De expositie duurt tot en met 22 augustus.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>