Logo mooisonenbreugel.nl
Blijft dit het beeld van het hertenkamp of gaat het in de nabije toekomst veranderen?   | Fotonummer: 2e4018
Blijft dit het beeld van het hertenkamp of gaat het in de nabije toekomst veranderen? (Foto: MooiSonenBreugel )

Wat zou u willen veranderen aan het hertenkamp?

Son en Breugel - De gemeente moet bezuinigen en één van de zaken waarop volgens het college zou kunnen worden bezuinigd is het hertenkamp in Son en Breugel. Al snel werd duidelijk dat de raad dit zeker geen onderwerp vond waarop bezuinigd moest worden; de raadsleden zijn dan ook voor het behoud van het hertenkamp.

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 2 juli vond een voltallige raad dat, nu het hertenkamp was gered van een bezuinigingsronde, het misschien tijd was om aan de inwoners te vragen wat zij zouden willen veranderen aan het huidige hertenkamp.

Zou het meer een kinderboerderij moeten worden, of misschien een educatief centrum? De raad was van mening dat de inwoners deze vragen het beste zouden kunnen beantwoorden. Ook DeMooiSonenBreugelKrant is benieuwd naar wat u graag veranderd zou willen zien aan het hertenkamp.

Mail uw idee naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl en wij geven u graag een podium om uw inbreng verder uit te leggen en natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle ideeën bij de verantwoordelijke wethouder terechtkomen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>