Logo mooisonenbreugel.nl
Kamiel (l) en Maurice (r) nodigen de senioren uit voor de zomer activiteiten   | Fotonummer: 668fb7
Kamiel (l) en Maurice (r) nodigen de senioren uit voor de zomer activiteiten (Foto: Wil Feijen)
Algemeen / Son & Breugel

Toch zomeractiviteiten voor 55+’ers

Son en Breugel - De Senioren Zomer Activiteiten die voorgaande jaren door LEVgroep en de Seniorenraad werden georganiseerd, kregen dit jaar geen vervolg. Door de coronacrisis heeft men onlangs besloten om dit jaar voorbij te laten gaan. De leegte in de agenda’s van de senioren was voor Maurice Peters en Kamiel van Uden, in een samenwerking tussen SonenBreugelVerbindt en het Vestzaktheater, aanleiding om alsnog deze activiteiten op te zetten. En niet zonder succes!

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Wil Feijen

Binnen anderhalve week hadden Kamiel (20) en Maurice (56) een groot deel van het programma voor de 55+’ers rond. Per week worden er twee à drie zomeractiviteiten georganiseerd in de periode van 13 juli tot en met eind augustus. Maurice vertelt: “De afgelopen maanden zijn voor iedereen best wel zwaar geweest. Ook voor alle senioren in ons dorp kwamen alle activiteiten stil te liggen. Nu de zomermaanden voor de deur staan en we te horen kregen dat de zomeractiviteiten die voorgaande jaren werden georganiseerd niet doorgingen, besloten wij om te kijken wat de mogelijkheden zijn.”

Lees woensdag 8 juli het hele verhaal in DeMooiSonenBreugelKrant.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>