Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: fd79b7
Foto: Wil Feijen
Jeugd

Oase stelt accommodatie open voor jongeren

Son en Breugel - Jongerencentrum Oase heeft vanaf woensdag 1 juli hun accommodatie beschikbaar gesteld voor alle jongeren van 16 jaar en ouder. Hiermee krijgen jongeren de kans om hun kwaliteiten, talenten en ambities te ontdekken.

Het pand is voorzien van allerlei faciliteiten zoals een tafelvoetbaltafel, dartbord, geluidsinstallatie, gameconsole om lekker te gamen, maar je kunt ook aan de bar lekker hangen en ontspannen. Het jongerencentrum is een plek voor positieve vrijetijdsbesteding en ook een plek waar jongeren informatie vinden over vragen en vraagstukken, die hen bezighouden.

Alle openingsavonden zullen gedraaid worden door vrijwilligers die begeleid en ondersteund worden door Ali Al Zubaidi, jongerenwerker van de LEVgroep. Hij zal dan ook actief zichtbaar zijn en regelmatig naar binnen lopen om contact met jongeren te onderhouden. Hiermee zijn ook de lijnen naar eventuele gewenste sociaal maatschappelijke hulp kort, evenals de mogelijkheid voor ondersteuning of doorverwijzing naar een professionele ondersteuningsorganisatie.

Openingstijden
Het jongerencentrum Oase is op woensdagavond geopend van 19.00 tot 22.00 uur voor jongeren van 16 jaar en ouder.

Vrijwilligerswerk
Jongerencentrum Oase draait grotendeels op vrijwilligers. Ben jij een echte verbinder met een sociaal hart en weet je je omgeving te enthousiasmeren. Heb je affiniteit met jeugd en jongeren, sta je open voor alle achtergronden en stel je je respectvol op naar je omgeving? Dan willen wij je er graag bij!

Interesse
Als je interesse of vragen hebt over de vrijwilligersvacature kun je contact opnemen met info@jc-oase.nl of met jongerenwerker Ali Al Zubaidi, ali.alzubaidi@levgroep.nl. Vrijwilligersvacature kun je ook vinden op www.jc-oase.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>