Logo mooisonenbreugel.nl
Gezamenlijke koffieochtend van de PVGE   | Fotonummer: 96036d
Gezamenlijke koffieochtend van de PVGE (Foto: Ingezonden)

Activiteiten fietsclub PVGE in coronatijdperk

Son en Breugel - De PVGE-fietsclub maakt op woensdag 15 juli zijn tweede fietstocht in het coronatijdperk. De tocht begint om 9.30 uur, vanaf het 17 Septemberplein en voert naar Mierlo. Eerst wordt naar Nuenen gefietst voor de koffiestop, en daarna wordt de fietstocht voortgezet naar Mierlo, waar de lunch is. Om ongeveer 16.30 uur is men weer terug in Son en Breugel.

Doordat de eerste fietstocht in het coronatijdperk een succes was, durft de fietsclub het aan, om ook deze fietstocht te organiseren. Het is noodzakelijk zich van tevoren aan te melden bij de fietsclubcoördinator voor deze fietstocht. Speciaal werd op 19 juni nog een gezamenlijke koffieochtend georganiseerd op het terras van de Italiaan op het Raadhuisplein om bij te praten, waaraan 34 leden deelnamen. Verdere inlichtingen bij fietsclubcoördinator Herman Hendriks, via 0499-473042 herman.j.hendriks@kpnmail.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>