Logo mooisonenbreugel.nl
De deelnemers van Scoot on Route staan klaar voor het maken van een nieuwe tocht   | Fotonummer: eea0f4
De deelnemers van Scoot on Route staan klaar voor het maken van een nieuwe tocht (Foto: Fran Maasdam)
Activiteit

‘Scoot on Route’ gaat 15 juli weer op pad

Son en Breugel - Na maanden van stilstand gaat de scootmobielgroep ‘Scoot on Route’ van de stichting Chronisch zieken en Gehandicapten Platform weer rijden. Ze houden zich tijdens de tocht en de koffie/thee pauze natuurlijk aan de richtlijnen van anderhalf meter afstand. Ook naast elkaar rijden, wat normaal al niet de bedoeling is, mag niet.

Op woensdagmiddag 15 juli wordt om 13.00 uur vertrokken vanaf het Raadhuisplein voor een mooie tocht door de Beekdalroute naar de plassen Ekkersrijt en AquaBest gemaakt. Daarna rijden ze over het rolstoelpad van het Joe Mann Bos en pauzeren ze bij ’t Boshuys. Om te kunnen deelnemen dient van tevoren aangemeld te worden via 0499-479293 of jandelange@cgplatformsonenbreugel.nl. Aan de hand van de ontwikkelingen en mogelijkheden worden de volgende tochten voor de komende maanden gepland.

Nieuwe deelnemers zijn welkom
De stichting biedt graag andere bezitters van een scootmobiel de mogelijkheid om zich aan te sluiten. De scootmobielgroep ‘Scoot on Route’ rijdt hun tochten van mei t/m september in principe op de eerste woensdagmiddag van de maand. Er wordt altijd om 13.00 uur van het Raadhuisplein in Son en Breugel vertrokken. Bij elke tocht rijden er minimaal drie personen met de fiets mee als begeleiding. Van belang is wel dat uw scootmobiel minimaal 15 km per uur rijdt. Ook buiten de tochten komen ze in de winterperiode maandelijks bij elkaar in D’n Tref om koffie te drinken en leuke activiteiten te doen. Klik hier voor meer informatie.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>