Logo mooisonenbreugel.nl
Rianne houdt 'haar bokaal' vast   | Fotonummer: 8f9602
Rianne houdt 'haar bokaal' vast (Foto: Ingezonden)
zakelijk

EMYRTAN Juristenpraktijk wint de Gouden Apollo

Son en Breugel - Zestig ondernemers streden woensdag 15 juli bij de BMI Heeze om de Gouden Apollo, een bokaal voor de beste pitch. De ondernemers presenteerden hun pitch en gaven hierbij aan wat zij voor hun klanten en bedrijf kunnen betekenen en wat hun doelstelling is. Mr. Rianne van der Heijden van EMYRTAN Juristenpraktijk uit Son en Breugel werd de winnaar van de zestig ondernemende kandidaten met haar pitch.

In haar pitch schetste ze haar ‘juridische taart’, hapklaar voor de rechter. De ingrediënten van de juridische taart bestaan uit de feiten en omstandigheden van het geval, haar cliënt(en), de juridische benadering ervan en de juiste beoordeling van de kantonrechters die over het betreffende juridische vraagstuk zich een oordeel vormen. Juridische vraagstukken over het Arbeidsrecht, Contractenrecht of Hippisch recht worden door EMYRTAN Juristenpraktijk op een laagdrempelige manier op een juiste wijze behandeld.

Uit handen van Marinda Hooijmaijers en Thijs Verleg van Heeze-Leende.24 ontving Rianne voor de beste pitch de ‘Gouden Apollo’. “Ik voelde mij zeer vereerd en ga op weg naar het volgende succes”, aldus Rianne.

Heeft u een juridisch vraagstuk, neem dan contact op via www.emyrtan.nl.

Meer berichten