Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Ga jij weer op stap en/of op vakantie, of juist niet?

Algemeen TIPSonenBreugel

Son en Breugel - Op stap gaan en/of op vakantie gaan zat er de afgelopen maanden niet in. Het coronavirus stak daar een stokje voor. Inmiddels zijn de maatregelen versoepeld, waardoor de horeca zijn deuren weer heeft kunnen openen, met inachtneming van een aantal richtlijnen en een maximumaantal gasten. Ook kroegen en cafés mogen weer gasten ontvangen en ook hier geldt een maximumaantal gasten en richtlijnen waar bezoekers zich aan moeten houden. Tevens kunnen Nederlanders weer op vakantie in Nederland en zelfs het buitenland behoort weer tot de mogelijkheden. Voor het burgerpanel TIPSonenBreugel reden om in samenwerking met Toponderzoek, onafhankelijk onderzoeksbureau uit Horst, een nieuwe raadpleging op te zetten met als onderwerp ‘Op stap gaan en/of op vakantie’.

Redacteur: Emmy Grit

Is er voor jou veel veranderd vergeleken met voor de uitbraak van het virus, nu de maatregelen versoepeld zijn? Ging jij voorheen naar de kroeg of naar het café en hoe denk jij er nu over? Ben je al op stap geweest, of ga jij binnenkort weer op stap? Deze vragen worden onder andere gesteld in de nieuwste raadpleging die via een open link ingevuld kan worden op www.mooisonenbreugel.nl. Specifiek wordt op zoek gegaan naar antwoorden van inwoners uit Son en Breugel tussen de zestien en vijftig jaar oud, maar ook oudere inwoners kunnen hun mening geven.

Thuisblijven of toch niet
Behalve op de vraag wel of niet op stap gaan, richt het onderzoek zich ook op het wel of niet op vakantie gaan. Was jij van plan om op vakantie te gaan? Is jouw vakantie geannuleerd of uitgesteld? Zou je naar het buitenland op vakantie gaan, maar heb je nu toch gekozen voor een vakantie in Nederland? Of laat je je reis naar het buitenland doorgaan met inachtneming van alle maatregelen die in dat betreffende land gelden? Zoveel mensen, zoveel meningen en daarom deze vragenlijst. Vul de vragenlijst in op www.mooisonenbreugel.nl die vanaf woensdag 22 juli via een open link op de website en sociale media gepubliceerd wordt. Doe jij mee?

Tussen 16 en 40 jaar
Om een representatief beeld te krijgen van alle burgerpanelleden, willen we graag de doelgroep tussen 16 en 40 jaar vergroten. Val jij binnen deze doelgroep en wil jij meedoen aan deze raadpleging, vul dan de open link in op www.mooisonenbreugel.nl. MooiSonenBreugel verloot in samenwerking met Toponderzoek een goody bag die gevuld is met leuke aanbiedingen onder een van de nieuwe dorpsgenoten die zich via de open link hebben aangemeld.

Open link
Klik hier om de vragenlijst in te vullen. Je kunt je tevens gratis en anoniem aanmelden voor het burgerpanel TIPSonenBreugel. Periodiek ontvang je dan een vragenlijst over actuele lokale onderwerpen. Per vragenlijst bepaal je zelf of je je mening geeft. Praat mee, denk mee en geef je mening.

Thuis blijven of toch de koffers pakken en op vakantie gaan