Afbeelding
Foto: Pixabay.com

MooiSonenBreugel Zomer T(r)ips

Toerisme

De vakantietijd is aangebroken! Door het coronavirus is dit een bijzonder jaar geworden. De vakantie is niet meer vanzelfsprekend en veel buitenlandse vakanties zijn geannuleerd of verzet naar een latere datum in het jaar of zelfs naar 2021. Hierdoor zullen veel mensen thuisblijven en daardoor uitstapjes gaan maken. 

Juist voor die thuisblijvers hebben we een aantal uitjes in de buurt op een rijtje gezet. Elke week geven we enkele tips, hierbij de eerste drie vakantie T(r)ips

Superleuke activiteiten in Kasteel Helmond
I
n de zomervakantie van tot en met 30 augustus wordt Kasteel Helmond omgetoverd tot een echt Zomerkasteel. Met alle zomerse toeters en bellen van de partij, is dat een feest voor het hele gezin en voor complete families. Maar ook als je liefhebber van kastelen bent, of op vakantie in de regio, heten zij je van harte welkom bij Zomerkasteel Helmond. Kijk voor meer informatie op www.museumhelmond.nl.

Kinderboerderij Geldrop
De Kinderboerderij maakt deel uit van het Landgoed Kasteel Geldrop, één van de mooiste en rustigste plekjes in het centrum van Geldrop. Het is een boerderij met weiden, stallen en een erf. De nadruk ligt op het contact tussen kind en dier. Kom hier knuffelen, voeren, opwarmen met warme chocolademelk, of afkoelen met een ijsje. Elke dag van de week. Op de kinderboerderij zijn verschillende diersoorten zoals ezels, schapen, geiten, varkens, kippen, ganzen, duiven en kleine knaagdieren. In het kleine winkeltje zijn wat versnaperingen voor mensen en voer voor de dieren te koop. Kijk voor meer informatie op www.kinderboerderijgeldrop.nl.

Beeldentuin en Galerie Ruimte in Beeld
Beeldentuin Ruimte in Beeld in Nuenen is een inspirerende plek in de natuur en biedt een podium voor ongeveer 60 beelden. Je kunt genieten van een ruim assortiment van stijlen, van abstract tot figuratief in diverse prijscategorieën en materialen. Bij Ruimte in Beeld presenteren ze u sculpturen van het beeldhouwcollectief en werk van gast-kunstenaars. Het unieke van deze beeldentuin is dat deze gevestigd is bij het atelier, dus is de kans groot dat je door één van de vaste beeldhouwers ontvangen wordt en hem- of haar aan het werk ziet. Kijk voor meer informatie op www.ruimteinbeeld.nl