Logo mooisonenbreugel.nl
De opbrengst van de actie in beeld   | Fotonummer: d22f68
De opbrengst van de actie in beeld (Foto: Wensambulance)

Statiegeld actie AH maakt wensen patiënten mogelijk

Son en Breugel - In de maand juli mocht Wens Ambulance Brabant de opbrengst hebben van de statiegeld actie in het AH-filiaal in Son en Breugel.
Zo konden de klanten van Albert Heijn Son en Breugel hun statiegeld bonnetjes doneren voor het goede doel de Wens Ambulance Brabant.

Wens Ambulance Brabant brengt geheel belangeloos en kosteloos terminaal zieke Brabantse mensen naar elke gewenste plek of plaats in Nederland.
Of dat de vroegere werkplek is, of het bezoeken van de sportclub met de sportvrienden of vriendinnen, een pretpark of gewoon familiebezoek?
Niets is te veel voor de vrijwilligers van Wens Ambulance Brabant. Een telefoontje of mailtje en de wensambulance komt voorgereden. Er gaat altijd een verpleegkundige mee voor de nodige hulp onderweg.
En omdat de wensreizen gratis worden aangeboden is de stichting natuurlijk blij met het bedrag van € 256,00 die de statiegeld actie opbracht.

Meer informatie over de wensambulance leest u op: https://wensambulancebrabant.nl/

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>