Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 1a85e8
Foto: Adrie Neervoort

DeMooiKrant slaat vleugels uit in België

Son en Breugel / Sint-Oedenrode / Kasterlee - In Kasterlee, Lichtaart en Tielen (B) ligt vanaf begin september een nieuw gratis weekblad op de deurmat: DeMooiKasterleeKrant. Daarmee slaat het Mooikrant concept waar ook DeMooiSonenBreugelKrant onderdeel vanuit maakt,  haar vleugels uit in België..

De Belgische tak van DeMooiKrant gaat geleid worden door Jan Verhoeven uit Lichtaart. Hij gaat na het vertrek van weekblad De Postiljon de schouders zetten onder deze nieuwe uitdaging. Verhoeven is als oud-Rooienaar bekend met Sint-Oedenrode en had notie van het bestaan van DeMooiRooiKrant. Hij won informatie in bij Bas van Turnhout één van de eigenaars het DeMooiKrant  concept, en ze besloten daarna om een krant te beginnen in zijn woonplaats, waar hij sinds 1991 woont. “Het is goed mogelijk dat er gelijkaardige kranten in andere Vlaamse gemeenten verschijnen. Maar we starten met een krant in Kasterlee als voorbeeld”, zegt Verhoeven in een Belgisch dagblad.

DeMooiKasterleeKrant heeft direct een overeenkomst gesloten met de gemeente om vijftig weken per jaar informatie te publiceren. Daarnaast heeft het een kantoor betrokken in de Melkstraat te Kasterlee. DeMooiSonenBreugelKrant wenst haar nieuwe collega krant veel succes en de lezers van deze nieuwe MooiKrant veel leesplezier.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>