Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: ee97e4
Foto: Joop de Haas
Algemeen / Son & Breugel

Smaakvolle Hap-pening op Berkenstaete

Son en Breugel - Een welkome verfrissing tijdens de record-reeks aan tropische dagen was zeer op zijn plaats. De Vrienden schakelden IJssalon La Toscana in om de bewoners van Berkenstaete een heuse verkoeling te brengen. Woensdag 12 augustus kwam Angelo Ferrari, vergezeld van Martina, met een originele, kleurrijke oude ijscokar met koperen deksels het Atrium binnengereden. Al sedert 1937 is de familie van ambachtelijke ijsbereiders actief in de regio. 

Met maar liefst vijf smaken aan ‘boord’ was het kiezen geblazen voor de toegesnelde bewoners; er ontstond welhaast een heuse file, met uiteraard iedereen op veilige, onderlinge afstand. Veel bewoners genoten ervan, zeker ook van het mooie, historische plaatje.

Zij die liever op hun appartement bleven, kregen het lekkere ijsje op een dienblad aan huis geserveerd. Maar liefst 120 ijsjes werden er in no time aan de man/vrouw gebracht.

Een smaakvolle attentie die verkoeling bracht en tegelijkertijd de warme aandacht van de Vrienden van Berkenstaete voor de bewoners nog eens onderstreepte.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>