Logo mooisonenbreugel.nl
Sproeien met ontkoppeld hemelwater   | Fotonummer: d60d16
Sproeien met ontkoppeld hemelwater (Foto: ©gemeente Son en Breugel)
gemeente

Word jij de nieuwe watercoach in Son en Breugel?

Son en Breugel - De gemeente Son en Breugel is op zoek naar een extra watercoach. Als watercoach informeer, adviseer en enthousiasmeer je inwoners van Son en Breugel over hoe zij het regenwater, dat op hun dak(en) valt, van het riool kunnen afkoppelen. Dit doe je met de subsidieregels in je achterhoofd, zodat de aanvraag eenvoudig gaat.

Je stemt de gemaakte afspraken af met de verantwoordelijk ambtenaar die de uiteindelijke controle van de getroffen maatregelen uitvoert. Jij bent het gezicht van de gemeente als het gaat om afkoppelen. Je bent sociaal, kunt goed luisteren, helpt mensen graag en draagt met plezier je steentje bij aan een klimaatbestendige woonomgeving.

Vrijwilligersvergoeding
Je komt in een team met enthousiaste medewerkers. Je hebt de vrijheid om zelf je agenda in te delen. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Heb je ervaring met het afkoppelen van regenwater en wil je een bijdrage leveren om Son en Breugel groener te maken en voor te bereiden op het meer extreme weer van de toekomst?

Neem dan contact op door je motivatie te sturen naar watercoach@sonenbreugel.nl. Een civieltechnische of cultuurtechnische achtergrond is een pré. Voor meer informatie of vragen kun je ook mailen naar Kirstin Burgerhof via k.burgerhof@sonenbreugel.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>