Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 77472c
Foto: ©gemeente Son en Breugel

Nieuwe inwoners ontvangen cadeaubon om lokale ondernemers te steunen

Son en Breugel - Ieder jaar organiseert de gemeente Son en Breugel een fietstocht voor haar nieuwe inwoners. Tijdens deze fietstocht laten college- en raadsleden aan nieuwe inwoners de mooiste plekken in het groene dorp zien. Door de coronamaatregelen kan de fietstocht dit jaar niet doorgaan.

Om nieuwe inwoners toch een warm welkom te geven ontvangen zij deze week een persoonlijke brief van burgemeester Hans Gaillard. Hierin staat een link naar de fietstocht, zodat zij deze zelf (met huisgenoten en/of gezin) toch kunnen fietsen. Ook ontvangen zij een cadeaubon van 10 euro die te besteden is bij lokale ondernemers in het centrum. De bon is gemaakt in samenwerking met de OVSB (ondernemersvereniging Son en Breugel). Het budget dat beschikbaar was voor de fietstocht (voor goodiebags met een drankje en snackje voor onderweg) wordt nu besteed aan de lokale ondernemers die het door corona veelal moeilijk hebben.

Social media
De gemeente roept de nieuwe inwoners op om foto’s van hun fietstocht op social media te delen om zo toch een beetje (digitaal) contact te hebben met elkaar.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>