Logo mooisonenbreugel.nl
<p>T-splitsing Nieuwstraat - De Bontstraat wordt tijdelijk afgesloten</p>   | Fotonummer: 3651a6

T-splitsing Nieuwstraat - De Bontstraat wordt tijdelijk afgesloten

(Foto: Wil Feijen)
Algemeen / Son & Breugel

T-splitsing Nieuwstraat – De Bontstraat tijdelijk afgesloten

Son en Breugel - Vanwege de aanleg van een rioolaansluiting ten behoeve van het woningbouwproject De Nieuwe Vloed is de T-splitsing Nieuwstraat – De Bontstraat van donderdag 3 tot en met donderdag 10 september afgesloten. De buslijnen van Arriva en Hermes zullen tijdens deze werkzaamheden een aangepaste dienstregeling hebben. Op vrijdag 11 september is de Nieuwstraat weer toegankelijk voor doorgaand verkeer.

Autoverkeer dat via de Nieuwstraat richting Ekkersrijt of Eindhoven wil rijden, moet omrijden via de A50. Verkeer dat vanuit Eindhoven of Ekkersrijt (Eindhovenseweg en/of Kanaalstraat) richting Son wil, zal ook moeten omrijden via de A50. Er worden omleidingsborden geplaatst. Aanwonenden en hulpdiensten worden door de aannemer geïnformeerd.

De projectontwikkelaar heeft met de uitvoerende aannemer afgesproken, dat voetgangers en fietsers over de Nieuwstraat kunnen blijven gaan, maar de fietsers eventueel wel even moeten afstappen.

In de De Bontstraat vinden tussen de kruising met de Nieuwstraat en de kruising met de Jasmijnstraat nog verdere werkzaamheden plaats die rond het weekend van zaterdag 19 september afgerond zullen zijn. De De Bontstraat, en daarmee de gehele wijk De Vloed, is dus van 3 tot ongeveer 19 september alleen bereikbaar via de kant van de Zandstraat.

Meer berichten