Logo mooisonenbreugel.nl
<p>De buren Roijackers en Van Wijk werden de winnaar van de OVSB Escape Game</p>   | Fotonummer: 5ba013

De buren Roijackers en Van Wijk werden de winnaar van de OVSB Escape Game

(

Foto:Ingezonden

)
Algemeen / Son & Breugel

Prijswinnaars OVSB Escape Game

Son en Breugel - De OVSB Escape Game vond donderdag 16 juli plaats. Dit leuke spel kon gespeeld worden door alle belangstellenden. Er waren in samenwerking met 2Do Events ongeveer een 8-tal opdrachten ontwikkeld waarin verschillende OVSB-leden werden verwerkt middels een foto of andere informatie over hun onderneming.

Een groot aantal deelnemers streed op donderdag 16 juli om de eerste prijs. Uiteindelijk waren de winnaars afgetekend het snelste. In een tijd van 1 uur en 11 minuten wonnen de buren Roijackers en Van Wijk. Zij waren uiteindelijk ruim 45 minuten sneller dan de nummer twee, Erwin en Merel Zwenger, die eveneens in een zeer knappe tijd van 1 uur en 58 minuten de oplossing hadden gevonden. De gedeeld nummer 3 deed er 5 minuten langer over. In een tijd van 2 uur en 3 minuten eindigde Jessica Versantvoort en Linda van Vroenhoven precies gelijk op de derde plaats.

De prijswinnaars ontvingen bonnen van 100 euro, 50 euro of 25 euro om te besteden bij verschillende OVSB-leden. Op deze ludieke manier wist de OVSB haar leden onder de aandacht te brengen en was er tegelijkertijd een passend en leuk spel voor de mensen thuis. Het bestuur vindt dan ook dat de Escape Game zeer goed paste in de huidige tijd, waarbij de coronacrisis nog altijd volop heerst en de ondernemers wel een steuntje kunnen gebruiken. Het bestuur was (en is) namelijk nog altijd van mening dat een evenement op locatie in de huidige tijd niet gepast en ook onveilig is. Dat wilde zij dus ook uitstralen en een digitale activiteit was dan ook de enige optie.

De prijswinnaars kunnen hun prijs nu gaan besteden bij alle ondernemers van de OVSB. Een leuke prijs voor een avondje gezelligheid.

Inmiddels heeft de OVSB ook een samenwerking met de gemeente, waarbij tevens tegoedbonnen worden uitgegeven. Voor circa 450 nieuwe inwoners is een bon van 10 euro beschikbaar gesteld en vanuit een speciaal project voor de jeugd nog eens 50 bonnen van 50 euro. Deze zijn eveneens uitsluitend te besteden bij OVSB-leden. In deze huidige tijd is dat ook een zeer welkome impuls voor de ondernemers. Het bestuur is dan ook erg tevreden en blij met deze ludieke samenwerking. Middels deze weg wil zij de gemeente dan ook nogmaals hartelijk bedanken voor het geweldige initiatief.

Nu beraadt het OVSB-bestuur zich op de volgende activiteit. De hoop is dat deze op locatie kan plaatsvinden, maar of dat daadwerkelijk zal lukken moet de tijd leren. In elk geval hoort u daar zeer binnenkort iets over via onze Social Media en wellicht in DeMooiSonenBreugelKrant.

Meer berichten