Logo mooisonenbreugel.nl
De presentatoren Mario en Lucy van 'Oh zit dat zo'   | Fotonummer: 800408
De presentatoren Mario en Lucy van 'Oh zit dat zo' (Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Eerste nieuwsshow ‘Oh, zit dat zo’

Son en Breugel - Zoals u heeft kunnen lezen en horen op de radio start Radio S&B met de nieuwsshow ‘Oh, zit dat zo’ op 2 september.

De eerste uitzending wordt verzorgd door Lucy van der Wier en Mario Smulders. Aan de orde komen onder andere het besluit tot de start van het Dorpshuis en de perikelen rond de strook grond aan de Klerkstraat. Als gasten Rutger van der Heijden, Rens Geerings (50 jaar AH) en mogelijk Wouter Helders en de organisatie van de eerstkomende Lazy Sonnie Afternoon.

Natuurlijk heeft Radio S&B de oppositie en coalitie, alsmede wethouder Boersma uitgenodigd om te praten over de tumultueuze raadsvergadering, het besluit en de uitvoering van het Dorpshuis. Wethouder Boersma heeft toegezegd om aanwezig te zijn bij uitzending.  Dus alle reden om te luisteren.

Wilt u als vereniging, onderneming, artiest of muziekgezelschap in een van de komende uitzendingen iets melden dat onze luisteraars niet mogen missen, een specifiek onderwerp of gebeurtenis onder de aandacht brengen of live uw muzikaal talent laten horen: stuur een mail naar info@radiosenb.nl en er wordt contact met u opgenomen.

Kortom: Vanaf 2 september zal de woensdagavond nooit meer dezelfde zijn. U stemt om 20.00 uur af op 107.5 FM, de kabel via Ziggo of www.radiosenb.nl (‘Luister Live’ knop) en om 22.00 uur bent u helemaal bijgepraat door de programmamakers van ‘Oh, zit dat zo’.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender.
De moeite van het beluisteren MEER dan waard, zeker na 2 september.

Meer berichten