Afbeelding
Foto: Ingezonden

Zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd

Algemeen sport

Son en Breugel - In sporthal De Landing wordt op vrijdag 23 oktober, de vrijdag in de herfstvakantie, een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Deelname is gratis.

Het ochtendtoernooi is voor iedereen van 7 tot en met 12 jaar. Afhankelijk van de inschrijvingen zal er een indeling worden gemaakt door de organisatie. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen en bijvoorbeeld de wachttijd tussen de wedstrijden. Je schrijft je individueel in.

Inschrijven kan tot 19 oktober door een mail te sturen naar zaalvoetbaltoernooi@jc-oase.nl. Vermeld hierin je naam, leeftijd en telefoonnummer. Wees er snel bij want vol = vol. Tijdsindicatie voetbaltoernooi van 8.30 – 13.00 uur.

Hulp nodig
Voor het ochtendtoernooi heeft elk team een begeleider nodig. Hiervoor is de organisatie op zoek naar ouders die een team willen coachen. Je wordt uiteraard aan het team gekoppeld waar je kind in speelt. Aanmelden kan via hetzelfde mailadres. Tevens zijn ze op zoek naar scheidsrechters. Zijn er vragen, neem dan gerust contact op met de organisatie via bovenstaand e-mailadres.

De organisatie heeft er zin in om een weer een geweldige dag van te maken.