Organisatie SamenLoop voor Hoop 2021 (archieffoto)
Organisatie SamenLoop voor Hoop 2021 (archieffoto) Foto:Wil Feijen

Kick-off Samenloop voor Hoop – de inschrijving voor teams gaat van start

Algemeen

Son en Breugel - De officiële start vindt op zondag 13 september plaats voor teams die zich willen inschrijven voor SamenLoop voor Hoop 2021 op 5 en 6 juni 2021. In deze bijzondere tijd is gekozen voor een interactief event, waarbij er op een onlinewijze toch een feestelijke happening van wordt gemaakt.

Volg de kick-off geheel coronaproof vanaf 13.15 uur LIVE via de Facebookpagina van SamenLoop voor Hoop Son en Breugel. Vanuit Studio SamenLoop telt Marleen Spooren met een aantal gasten af naar de spectaculaire start om 14.00 uur met een bereleuke mystery guest aan de vijver van de Europalaan in Son. 

Commissie Teamwerving is bij de vijver aanwezig om teamcaptains informatie te geven over inschrijving, spelregels, tips voor te organiseren acties en alle andere mogelijke vragen. Dit alles gebeurt uiteraard coronaproof en op gepaste afstand.

Inschrijven eregasten en vrijwilligers
Ook vrijwilligers en eregasten zijn tijdens deze feestelijke kick-off van harte welkom om zich aan te melden voor de Samenloop. De commissies Eregasten en Vrijwilligers zijn aanwezig om te helpen met uw digitale aanmelding.

Hou rekening met elkaar

Publiek is welkom, maar op gepaste afstand. Binnen de hekken vraagt de organisatie de bezoekers om de handen te desinfecteren en is registratie verplicht. Ook buiten de hekken wordt gevraagd de 1,5 meter afstand tot elkaar te respecteren. Ook bij lichte klachten wordt u gevraagd om vooral thuis digitaal in te schrijven via de website: www.samenloopvoorhoop.nl/sonenbreugel.