Logo mooisonenbreugel.nl
<p>De presentatoren Han Muller (l) en Jan Achttienribbe (r)</p>   | Fotonummer: ec24c2

De presentatoren Han Muller (l) en Jan Achttienribbe (r)

(Foto: Ingezonden)
Algemeen / Son & Breugel

Tweede nieuwsshow ‘Oh, zit dat zo’ zit boordevol

Son en Breugel - Na de succesvolle en veelbeluisterde eerste aflevering is menigeen reuze benieuwd naar de tweede editie. Op woensdag 9 september belichten presentatoren Jan Achttienribbe en Han Muller een aantal interessante gebeurtenissen en personen.

Marjolein Maas komt vertellen over de samenwerking binnen het onlangs geopende centrum Viamama, waar zorg en ontwikkeling van vrouwen centraal staat. Op 13 september is de Battle Fiets Tour alweer aan haar zesde editie toe. Arie Donk van Veteranen Son en Breugel komt vertellen over het succes van dit plezierige en educatieve evenement. Inschrijven kan nog.

Rutger van der Heijden komt de presentatoren bijpraten over zijn WOB-verzoek (Wet Openbaarheid Bestuur) rondom de perikelen over de stroken grond aan de Klerkstraat 1 en 3. Met Eva Wiselius, singer-songwriter en drijvende kracht achter MusicDoc in ons dorp praten de presentatoren over de start van een nieuw seizoen en haar verdere plannen. Natuurlijk vertrekt zij niet zonder dat de luisteraars live van haar muziek hebben mogen genieten. Ook wordt u bijgepraat over de perikelen vanaf het pluche in de raadszaal. De tweede uitzending is volgens de presentatoren meer dan de moeite waard om te beluisteren.

Wilt u als vereniging, onderneming, artiest of muziekgezelschap in een van de komende uitzendingen iets melden dat de luisteraars niet mogen missen, een specifiek onderwerp of gebeurtenis onder de aandacht brengen of live uw muzikaal talent laten horen: Stuur een mail naar info@radiosenb.nl en zij nemen snel contact met u op.

Kortom: U stemt om 20.00 uur af op 107.5 FM, de kabel via Ziggo of www.radiosenb.nl (‘Luister Live’ knop) en om 22.00 uur bent u helemaal bijgepraat door de programmamakers van ‘Oh, zit dat zo’.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender.
De moeite van het beluisteren MEER dan waard
.

Meer berichten