Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 95a21f

Foto:©Alzheimer Nederland

Eerste editie Alzheimer Café B.O.S. sinds corona

Vanwege corona lag het Alzheimer Café de afgelopen maanden stil. Dit gold niet alleen voor Alzheimer Café B.O.S. (Best, Oirschot, Son & Breugel), maar voor het gehele land. Alzheimer Nederland gaf onlangs groen licht en vanaf september kunnen mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere geïnteresseerden elkaar weer ontmoeten op locatie ’t Zand. Elke vierde woensdag van de maand wordt hier een informatiebijeenkomst georganiseerd, met een deskundige gastspreker en volop ruimte voor uitwisseling en ontmoeting.

Tijdens deze eerste bijeenkomst sinds corona, wordt vooral stil gestaan bij de vraag hoe het met iedereen gaat. Omdat men elkaar lange tijd niet gezien heeft, wordt er geen inhoudelijk thema besproken. Men gaat in kleine groepjes met elkaar in gesprek over hoe iedereen het afgelopen half jaar beleefd heeft. Omdat het die week ook Wereld Alzheimer Dag is, wordt gezorgd voor een extra hapje en drankje. Bovendien is er een muzikale gast, te weten Jurgen Jonkers.

De avond wordt volledig volgens de RIVM-maatregelen georganiseerd. Het is daarom nodig om vooraf aan te melden. Dit kan via het volgende emailadres verbeek@alzheimervrijwilligers.nl of door te bellen naar 06-41546859. De eerstvolgende café avond is op woensdag 23 september van 19.30 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Locatie: Zalencentrum ’t Zand, Bestseweg 52 te Oirschot.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>