Logo mooisonenbreugel.nl
Pieter Paul Laurey in gesprek met Irma Verest   | Fotonummer: 50ba3c
Pieter Paul Laurey in gesprek met Irma Verest (Foto: Wil Feijen)

Officiële inschrijving KWF Samenloop Son en Breugel van start

Son en Breugel - De officiële inschrijving voor KWF Samenloop Son en Breugel begon zondag 13 september online én live bij de vijver aan de Europalaan. Met een druk op de knop schoot een confettikanon zilveren slingers de lucht in en werd het officiële startschot gegeven voor de inschrijving van tweede editie van KWF Samenloop Son en Breugel. Op 5 en 6 juni vindt deze editie rondom de vijver aan de Europalaan in Son en Breugel plaats.

Drie kwartier voor de officiële aftrap bij de vijver verwelkomde Marleen Spooren in de studio een aantal gasten waaronder voorzitter Patrick Wijns: “De Samenloop is een 24-uursloop om geld op te halen voor het KWF. In 2016 was het een fantastisch evenement waar de saamhorigheid zichtbaar was tussen de deelnemers en eregasten.” Het maakt Patrick trots dat hij, samen met een groot team van vrijwilligers, de tweede editie mag organiseren.

Lees woensdag 16 september het hele verhaal in DeMooiSonenBreugelKrant

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>