Logo mooisonenbreugel.nl
Ron van Haandel   | Fotonummer: 7368a3
Ron van Haandel (Foto: Ingezonden)

Nieuwsshow ‘Oh, zit dat zo’ in een notendop

Son en Breugel - Voor menigeen is het al een vast item geworden op de woensdagavond. Geen TV kijken, maar luisteren naar de nieuwsshow van Radio S&B.

Woensdag 16 september belichten presentatoren Ron van Haandel en Flip Verhagen de volgende zaken: Wethouder Jos de Bruin gaat in gesprek met Wilbert Maximus over ‘Breugel Bruist!’, de plannen om twee scholen te bouwen aan de Doormanlaan en na realisatie daarvan de verkeerssituatie te bekijken.

In ons dorp wordt het meest getennist van alle gemeenten in Nederland is onlangs onderzocht en vastgesteld. Voldoende reden om met twee bestuursleden van Tennis Vereniging Son en Breugel hierover verder te praten. Als alle pogingen zijn gestrand, gloort aan de horizon de hoop op succes in de liefde. Rowen Baars komt vertellen over het initiatief van ‘Date Night’, waarvan op 9 oktober de primeur plaatsvindt. Naast de hiervoor genoemde onderwerpen is er natuurlijk aandacht voor het lokale nieuws en ruimte genoeg voor bijpassende muziek.

Daarom: Ook de derde uitzending is meer dan de moeite waard om te beluisteren.

Wilt u als vereniging, onderneming, artiest of muziekgezelschap in een van de komende uitzendingen iets melden dat de luisteraars niet mogen missen, een specifiek onderwerp of gebeurtenis onder de aandacht brengen of uw muzikaal talent laten horen: Stuur een mail naar info@radiosenb.nl en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Kortom: U stemt om 20.00 uur af op 107.5 FM, de kabel via Ziggo of www.radiosenb.nl (’Luister Live’ knop) en om 22.00 uur bent u helemaal bijgepraat door de programmamakers van ‘Oh, zit dat zo’.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender.
De moeite van het beluisteren MEER dan waard.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>