Logo mooisonenbreugel.nl
Boeken in de MiniBieb ByAnneliek   | Fotonummer: e355d0
Boeken in de MiniBieb ByAnneliek (Foto:Ingezonden)

Voorlees- en boekenruilmiddag voor kinderen

Son en Breugel - De landelijke Mini Bieb dag wordt gehouden op zaterdag 19 september. Er worden dan op diverse locaties in het hele land activiteiten georganiseerd zoals voorlezen en boeken ruilen.

Twee weken geleden opende Anneliek van der Heijden haar MiniBieb ByAnneliek, aan de Heivlinderlaan 9, in ’t Zand. Zij houdt op zaterdag 19 september van 13.00 – 16.00 een leuke activiteit voor alle basisschoolkinderen in Son en Breugel.

Zij zal om 13.00, 14.00 en 15.00 uur voorlezen aan basisschoolkinderen uit kinderboeken uit haar eigen boekenkast of uit een zelf meegebracht boek door de kinderen. Een ontspannen middag waarin de kinderen andere kinderen ontmoeten en luisteren naar verhalen. Haar dochters Kim en Demi zijn gastvrouw en zorgen voor een drankje en iets lekkers voor de kinderen.

Daarnaast ben je van harte welkom om kinderboeken te komen ruilen. Mocht je niet kunnen komen en heb je wel een boekenplank vol met kinderboeken die nog een goede bestemming zoeken, dan kun je ze uiteraard komen afgeven bij Anneliek aan de Heivlinderlaan 9 in Son.

Klik hier om te zien waar bij jou in de buurt een MiniBieb meedoet.

Meer berichten