Afbeelding

Successen jeugd HV Apollo

Algemeen sport

Son en Breugel - De D-jeugd van Handbalvereniging Apollo moest uit in Deurne bij de Sprint. Met twee afwezige spelers, door blessure en verkoudheid, startten ze fel en enthousiast aan de wedstrijd. Met een mooie voorsprong gingen ze de rust in. De tweede helft was Sprint sterker dan de eerste helft maar Apollo zette door en wist de voorsprong te behouden met een eindzege van 11-13. De jeugd mag terecht trots zijn op het sportieve spel dat ze speelden.

Met aanvallend spel, snelle omschakeling van verdediging naar aanval en prima loop patronen wist de C-jeugd van handbalvereniging Apollo zondag 20 september een flinke speldenprik uit te delen in Schijndel. Met 24 tegen 8 goals waren ze verreweg sterker dan HV Zephyr. Wederom winst in de competitie. Een teamprestatie van formaat.