Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 56abd6
Foto: Wil Feijen
Foto’s sport

Succesvol ACR Breugels Open Dubbel toernooi

Son en Breugel - Zoals bijna alles anders dan anders verloopt de laatste maanden, was het ook voor het jaarlijkse Open tennistoernooi van TV Pieter Brueghel lang onzeker of het door kon gaan. Nadat duidelijk werd dat de coronarestricties het toch toelieten, zijn de voorbereidingen direct gestart om te kijken hoe de organisatie het toernooi ook dit jaar weer een succes kon laten worden.

Er was een vliegende start, op het moment dat de inschrijving opengezet werd, leek het wel alsof de hele tennissende regio hierop had zitten wachten. Het enthousiasme leidde tot een recordaantal inschrijvingen van meer dan 400 personen van meer dan 40 verschillende tennisverenigingen. Door de beperktere capaciteit dit jaar was er helaas niet genoeg plek om iedereen mee te laten doen, en heeft de organisatie veel mensen moeten teleurstellen.

De 326 deelnemers die het geluk hadden wel mee te kunnen doen, hebben van 12 t/m 20 september kunnen genieten van het schitterende weer en mooie wedstrijden. De grote tent die op het terras gezet was om voor voldoende overdekte en verwarmde zitplaatsen te zorgen in het geval van slecht weer, zorgde nu voor heerlijke schaduw. Daar was het onder het genot van een hapje en een drankje goed toeven.

Op de finale zondag overtrof het weer zichzelf. De prijzen werden verdeeld en het bleef nog lang gezellig op het terras.

Naast de deelnemers en vele toeschouwers bedankt TV Pieter Brueghel al hun sponsoren voor het mede mogelijk maken van dit toernooi, in het bijzonder Jumbo Son en Breugel, De Wit Schijndel en uiteraard toernooi hoofdsponsor Auto Centrum Raaijmakers (ACR).

Voor iedereen die staat te popelen om mee te doen aan het volgende toernooi bij TV Pieter Brueghel, de inschrijving voor het Dorpstoernooi is geopend! Daaraan kunnen alle senior leden van een van de Son en Breugelse tennisverenigingen deelnemen. Het toernooi wordt gespeeld van 24 t/m 30 oktober, inschrijven kan t/m 18 oktober. Meer informatie is te vinden op www.tvpieterbrueghel.nl.

Bekijk alle foto’s op: www.mooisonenbreugel.nl

Meer berichten