Logo mooisonenbreugel.nl
<p>Jan Smit (l) en Erik Mol (r) met het nieuwe shirt</p>   | Fotonummer: bd02ae

Jan Smit (l) en Erik Mol (r) met het nieuwe shirt

(Foto: Wil Feijen)
Algemeen / Son & Breugel

Metafa weer shirtsponsor FC Volendam

Son en Breugel - Geen enkele vereniging, organisatie of club kan zonder sponsors. Dat geldt ook voor FC Volendam, de voetbalclub uit het bekende toeristische dorp in Nederland. De club viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. Al enkele jaren is Metafa uit Son en Breugel, waar eigenaar Erik Mol en zijn vrouw wonen, shirtsponsor van deze club uit Volendam.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

FC Volendam is trots op haar sponsors en de sponsors ook op FC Volendam. Erik Mol vertelt: “Het is een omgeving waar ik mij thuisvoel en als sponsor gewaardeerd wordt.” Hij is dan ook dit jaar weer één van de shirtsponsors van FC Volendam.

Delegatie
Vrijdag 18 september kwam een delegatie van het bestuur van FC Volendam naar Son en Breugel om de trouwe en gewaardeerde sponsor het nieuwe shirt met zijn firmanaam te overhandigen en het contract te tekenen.

Hecht contact
Bestuurslid en zanger Jan Smit maakte onder anderen deel uit van deze delegatie, die niet voor het eerst bij de familie Mol op visite was. Want ook dat is FC Volendam: het contact met de sponsor is hecht. Niet alleen voor dat belangrijke moment als het tekenen van een nieuw contract weten ze de sponsor te vinden, ook daarna is er regelmatig goed contact tussen de sponsor uit Son en Breugel en FC Volendam.

Anekdotes
Dat blijkt als de heren wat anekdotes ophalen van enkele bezoeken aan Volendam. Erik Mol gaat regelmatig naar wedstrijden kijken van FC Volendam, maar ook in het dorp Volendam komt hij graag. “Als ik in Volendam loop, lijkt het wel of iedereen mij kent.” Jan Smit: “Dat zal zeker, we hebben ook een poster van je laten maken met ‘gezocht’ erop.”

Contract getekend
Na nog wat meer grappen en grollen werd het contract getekend en het shirt overhandigd en vertrokken de heren naar Helmond voor de wedstrijd Helmond Sport tegen FC Volendam. Natuurlijk gingen zij niet alleen, sponsor Erik Mol ging mee, want sponsor ben je uit én thuis.

Meer berichten