Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 7a8247
Foto: MooiSonenBreugel
Activiteit

Bij de KLW ploegen ze nog als vroeger

Son en Breugel - De KLW (Klassieke Landbouw Werktuigen)-vereniging was zaterdag 19 september te gast op het land van de familie Van der Vleuten. De KLW is een vereniging van en voor hobbyisten en liefhebbers van oude tractoren, stationaire motoren, landbouwwerktuigen en -gereedschappen.

Redacteur: Adrie Neervoort

Leden van de KLW houden zich ondermeer bezig met het restaureren en met behulp van oorspronkelijke gegevens weer in ‘oude staat’ terugbrengen van hun ‘machines’. Het gehele jaar door worden er door de KLW allerlei activiteiten georganiseerd, zoals ruilbeurzen in het voor- en najaar, het Plattelands Festival, diverse toertochten en behendigheids- en ploegwedstrijden.

Afgelopen zaterdag vond de najaarsploegwedstrijd plaats. Door het coronavirus en de maatregelen die daarbij getroffen moeten worden, had de organisatie er dit jaar voor gekozen om het niet in de publiciteit te brengen. Ook was er een deelnemersstop, waardoor veel aanmelders teleurgesteld werden. Toch was het ook dit jaar weer een spannende wedstrijd onder zomerse omstandigheden.

Toen de akkers waren geploegd en het stof was neergedaald werden de prijzen uitgereikt en werd er nog lang op anderhalve meter nagepraat.

Meer berichten