Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Doet jouw vereniging mee met Rabo ClubSupport?

Algemeen Oproep

Son en Breugel - Laat inwoners van Son en Breugel weten dat jouw vereniging deelneemt aan de actie ‘Rabo ClubSupport’. Met deze actie kun je de clubkas van jouw vereniging spekken. Leden van de Rabobank krijgen een uitnodiging van de bank om hun stem uit te brengen op de deelnemende verenigingen. Iedere stem is geld waard. Des te meer stemmen, des te meer geld. De stemperiode loopt van 5 tot en met 25 oktober.

Stuur een persbericht (max. 200 woorden), het liefst met foto (min. 300 kb) voor zondag 27 september voor 16.00 uur naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl en promoot je vereniging in DeMooiSonenBreugelKrant van 30 september. In deze krant wordt aandacht besteed aan de actie van de Rabobank en krijgen de verenigingen die een bericht hebben ingestuurd een mooi podium.

Stemmen
Een lid van de Rabobank mag drie stemmen uitbrengen op drie verschillende verenigingen in Son en Breugel, die elk tien euro waard is. Je bent niet automatisch lid als je een Rabobank rekening hebt. Je kunt lid worden via www.rabobank.nl/particulieren/leden of via de rabo-bankieren App. Tot 30 september heb je de tijd om lid te worden, waarna je tussen 5 en 25 oktober je stem kunt uitbrengen. Leden die al lid zijn, kunnen uiteraard ook in deze periode hun stem uitbrengen.