Logo mooisonenbreugel.nl
<p>Gedichten in &#39;t groen, wandelroute</p>   | Fotonummer: 3be12b

Gedichten in 't groen, wandelroute

(Foto: Ingezonden)
Activiteit

IVN Herfstwandeling in Son en Breugel

Son en Breugel - IVN Son en Breugel houdt op zondag 4 oktober een herfstwandeling voor iedereen die mee wil. De wandeling begint achter de kerktoren op het kerkplein en grotendeels wordt de route van het gedichtenpad gevolgd. Honden (ook aangelijnd) mogen niet mee.

De natuur past zich aan de korte en koudere dagen aan en bereidt voor zich op de winter. De deelnemers kijken naar alles wat de herfst biedt: bladverkleuring, vruchten, gallen en als het meezit paddenstoelen. En mogelijk wordt er bij een enkel gedicht ook even gestopt om te kijken naar de natuur ter plekke. De wandeling begint stipt 13.30 uur achter de kerktoren in het centrum van Son. De verwachting is dat de wandelaars rond 15.30 uur weer terug zullen zijn. Honden (ook aangelijnd) mogen niet mee.

In verband met de huidige maatregelen is aanmelden deze keer verplicht en kunnen er maximaal 15 deelnemers mee. Meld je voor vrijdag 2 oktober aan via wandelen@ivn-senb.nl. Je krijgt uiterlijk zaterdagochtend een bevestiging, zolang er nog plaats is. Mocht je onverhoopt na je aanmelding toch niet kunnen, laat het weten, zodat eventuele andere liefhebbers mee kunnen.

Meer info/aanmelden (verplicht) via wandelen@ivn-senb.nl of kijk voor meer informatie over het IVN en de coronamaatregelen op www.ivn.nl/nieuws/ivn-en-corona-maatregelen.

Meer berichten