Zanger Frank van de Broek
Zanger Frank van de Broek Foto: Ingezonden

Jam- en zangsessie De Speelman op het dak

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Eindelijk vindt er op 27 september, de laatste zondag van deze maand, weer de jamsessie ‘De Speelman op het dak’ plaats in De Boerderij in Breugel. Vanaf deze dag wordt een uur eerder gestart, om 14.00 uur trapt vaste vrijwilliger Patrick af met een vocaal uur.

Er is nog een zanger en ze zingen oude nummers van de jaren vijftig tot de tachtiger jaren met af en toe een lekkere Nederlands- of Duitstalige meezinger. Dat gebeurt in een karaoke setting. Mee-neurien of zacht zingen mag. Hard meezingen is vanwege corona risico’s nog niet toegestaan!

Om 15.00 uur hoopt hij weer op de komst van de vaste kern van muzikanten en brengen ze akoestisch hun muziek ten gehore. Daarbij zijn nieuwe muzikanten zeer welkom. Uit een schenking, met dank aan familie Meijneke, beschikt De Boerderij sinds kort over een piano. Die staat te wachten op een pianist.

Het coronaprotocol van De Boerderij wordt nauwlettend nageleefd om ervoor te zorgen dat u vooral een veilige muziekmiddag kunt beleven. Patrick hoopt dat het als vanouds gezellig wordt. Er zijn totaal slechts vijftien plaatsen beschikbaar, dus kom op tijd. Mocht het volle bak zijn en de temperatuur laat het toe, dan zal de buitendeur van het bargedeelte opengaan. De toegang is gratis.