Wouter met een van zijn eerder geschreven thrillers
Wouter met een van zijn eerder geschreven thrillers Foto: Ingezonden

Wouter Helders signeert bij De Traverse

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Liefhebbers van spannende boeken van Nederlandse bodem kunnen hun hart ophalen. De nieuwe generatie thrillerschrijvers kan zich meten met de internationale concurrentie.

Zo ook Wouter Helders. Geboren en getogen in Son en Breugel. Hij bezocht als militair journalist conflictgebieden als Mali en Afghanistan. Aan zijn missies hield hij een rugzak vol inspiratie over. Genoeg munitie voor een boekenkast vol thrillers. Inmiddels verschenen van zijn hand, bij Karakter Uitgevers en Letterrijn, ‘Machtsstrijd (2016)’ ‘Verraad (2017)’, ‘Opgejaagd Wild (2018)’ en nu zijn vierde thriller  ‘Doodsengelen’.

Helders werkt als woordvoerder bij Defensie. Met zijn debuut won hij de Hebban Thrillerdebuutprijs en werd genomineerd voor de Diamanten Kogel. Zijn twee andere thrillers schopte het tot de shortlist voor ‘beste Nederlandstalige Thriller’ van ThrillZone. Zaterdag 3 oktober signeert Wouter Helder zijn nieuwste thriller Doodsengelen bij kantoor boekhandel De Traverse aan de Nieuwstraat in Son en Breugel. tussen 11.00 en 13.00 uur.