Eva Wiselius
Eva Wiselius Foto: Wil Feijen

Lieve medebewoners van Son en Breugel en omstreken

Algemeen MooiSonenBreugel

Son en Breugel - Vandaag mag ik me aan jullie voorstellen als kersverse correspondent van DeMooiSonenBreugelkrant! Wanneer je met enige regelmaat ‘onze’ krant leest (openslaat, doorbladert), is het je wellicht eens opgevallen dat er herhaaldelijk een oproep werd gedaan, gericht aan mensen die graag schrijven en interesse hebben voor wat er leeft in Son en Breugel in de breedste zin van het woord.

Ik schrijf graag. Naast mijn werk als zangeres, songwriter en vocal coach, en mijn huishouden met twee jonge kinderen, mijn paardenhobby en het managen van muziekschool Music Dock, schrijf ik veel. Liedjes, gedichten, blogs, hersenspinsels, korte verhalen... dus waarom niet ook voor de krant die het nieuws van dichtbij in mijn brievenbus bezorgd? De mail is verstuurd, de gesprekken zijn gevoerd en ik mag me nu ‘correspondent van DeMooiSonenBreugelkrant’ noemen.

Ik zal over uiteenlopende onderwerpen gaan schrijven, maar waar de meeste aandacht naar uit zal gaan is de rubriek ‘Het verhaal achter de voordeur’. Voor deze rubriek ga ik op zoek naar het verhaal achter een willekeurige voordeur in Son en Breugel. Waar de één een object in de voortuin heeft staan, waarvan ik het verhaal wil weten, kan het ook zijn dat ik aanbel bij een nietszeggende voordeur, waar misschien wel een heel bijzonder verhaal achter schuilgaat.

Wie weet staan wij binnenkort oog in oog! En dan hoop ik dat ik je verhaal mag horen. Kun je niet wachten om jouw verhaal te delen? Dan nodig ik je bij deze uit contact op te nemen met de redactie, via redactie@demooisonenbreugelkrant.nl.

Ik hoop dat mijn schrijven een blijde toevoeging zal zijn aan deze nieuwsbrenger, doordat jullie, net als ik, iets meer te weten komen over wie er nu eigenlijk allemaal wonen in ons dorp.

Tot gauw!
Eva Wiselius