V.l.n.r.: Rik Kelders (HV Apollo), Luc Theunisse (Cv Vrijgezellig) en Maud Kremers (De Corridor)
V.l.n.r.: Rik Kelders (HV Apollo), Luc Theunisse (Cv Vrijgezellig) en Maud Kremers (De Corridor) Foto: Ingezonden

HV Apollo, De Corridor en CV Vrijgezellig slaan hun handen ineen

Algemeen Rabo ClubSupport

Son en Breugel - De coronacrisis heeft ook zijn sporen nagelaten in het verenigingsleven van Son en Breugel. De competities zijn abrupt gestopt, alle activiteiten zijn geannuleerd en alle onzekerheden duren voort. Ook maken alle vrijwilligers overuren om alle regels en richtlijnen zo goed mogelijk na te leven. Financieel heeft dit grote gevolgen voor verenigingen zoals HV Apollo, De Corridor en CV Vrijgezellig.

Door alle coronamaatregelen hebben de verenigingen geleerd dat samenwerken erg belangrijk is. Zo hielp De Corridor handbalvereniging Apollo uit de brand toen er niet binnen gesport mocht worden. De Corridor stelde hun buitenvelden ter beschikking, waardoor de leden van Apollo toch konden sporten op de velden van De Corridor. Alleen samen kom je verder, want samen ben je sterker. Daarom slaan Apollo, De Corridor en CV Vrijgezellig hun handen in een.

Als je lid wordt van de Rabobank mag je drie stemmen uitbrengen op drie verschillende verenigingen in Son en Breugel. Elke stem levert een vereniging 10 euro op. Let op! Je bent niet automatisch lid als je een Rabobank rekening hebt. Lid word je via onderstaande link of via de rabo-bankieren app. Je hebt tot 30 september de tijd om lid te worden. Ben je al lid, dan kun je jouw stem uitbrengen tussen 5 en 25 oktober. Door gemiste inkomsten van verschillende acties is de actie van de Rabobank erg welkom.

De drie genoemde verenigingen hebben een groter bereik en kunnen meer mensen zover krijgen om lid te worden en uiteindelijk te stemmen op deze verenigingen. Jouw stem is hen veel waard.