Afbeelding
Foto: Wil Feijen

SonenBreugelVerbindt AutoMaatje neemt deel aan Rabo Club Support

Algemeen Rabo ClubSupport

Son en Breugel - SonenBreugelVerbindt heeft met AutoMaatje een heel bijzonder project naar Son en Breugel gehaald: de 85 vrijwillige chauffeurs vervoeren met eigen auto minder mobiele dorpsgenoten. Of het nu gaat om een bezoek aan de dokter, ziekenhuis of vrienden, naar de schilderclub, naar de eettafel of om boodschappen te doen, SonenBreugelVerbindt AutoMaatje zorgt dat zij er komen.

AutoMaatje zorgt zo belangeloos voor veel geluksmomentjes. Het is sociaal, ze bestrijden een stukje eenzaamheid en de mantelzorger wordt ontzorgd. De deelnemers waarderen het enorm dat zij door hulp van dorpsgenoten mobiel blijven. Zo blijven zij onder de mensen, wat hun hersens fit houdt en het vervoer is nog gezellig ook.

De chauffeurs beleven zelf ook mooie momenten, door de gezellige gesprekken en de grote dankbaarheid. Dankzij uw stem kan SonenBreugelVerbindt AutoMaatje de chauffeurs verschillende workshops aanbieden, zoals over dementie en EHBO. Zo kunnen zij nog beter hun minder mobiele dorpsgenoten helpen.

Denk je bij het lezen van dit stukje: chauffeur bij AutoMaatje, dat zou ik ook wel willen doen! Graag! Je kunt je aanmelden via 0499-209609 of automaatje@sonenbreugelverbindt.nl. De vrijwilligers en deelnemers verdienen uw stem. Stem op SonenBreugelVerbindt AutoMaatje.

Klik hier voor meer informatie over Rabo Club Support