De Visioncap
De Visioncap Foto: Arno Hoogwerf
Advertorial

Visioncap beperkt het besmettingsgevaar thuis en op het werk

Algemeen


Son en Breugel / Landelijk - De Visioncap maakt veilig en comfortabel werken in coronatijd mogelijk.De cap komt uit de mondzorg en onderscheid zich door het ontspiegeld vizier. De kap slaat niet aan door ademhaling-warmte of condens.En is ook geschikt voor brildragers.

“Door Corona kwamen mijn werkzaamheden (het bleken van tanden) in maart stil te liggen. En bedacht toen om de kappen die al jaren in de mondzorg gebruikt worden te gaan verkopen. Zelf toen ik begon met mijn praktijk Clean your smile heb ik meerdere van deze kappen uitgeprobeerd, maar kwam al snel tot de conclusie dat de Visioncap door het ontspiegeld vizier de beste was”. Zo begint Jolanda van Nunen haar verhaal.

Inmiddels verkoopt zij de kappen door heel Nederland en België. Aan het onderwijs voor docenten aan contactberoepen zoals kappers schoonheidsspecialiste enz.Maar ook aan de detailhandel en horeca. Zelfs aan slachthuizen maar natuurlijk ook aan particulieren. Mensen die graag potje kaarten zoals de bridgeclub of bij een koor zitten en zijn uiterst tevreden over deze cap. De Visioncap is ook ideaal als je even naar de supermarkt moet. Zelfs als je met iemand uit niet hetzelfde huishouden in 1 auto moet, biedt hij bescherming.
100% bescherming tegen Corona kan de cap helaas niet geven, maar de cap neemt wel veel van het besmetting gevaar weg.

Voordeel
Een groot voordeel van de Visioncap is dat het je hele gezicht is beschermd. “Ik zie nu vooral in de horeca dat ze van die halve transparante mondbeschermers gebruiken maar die beschermen niet je ogen. En het is juist van belang dat je mond-neus en ogen zijn beschermd tegen virusdeeltjes. Het corona virus verspreid zich nl door druppels d.m.v. hoesten of niezen of zingen of lachen of hard praten. Als andere mensen deze druppels inademen of bijvoorbeeld via de handen In Mond neus of ogen krijgen kunnen zij besmet raken met het virus”. Zo legt Jolanda het grote voordeel van het gebruik van de Visioncap uit.

Bestellen
De Visioncap is makkelijk te bestellen in de webshop www.cleanyoursmile.nl Maar je kunt hem ook afhalen in de praktijk van Jolanda Oranjestraat 13 te Son en Breugel. Een complete cap plus een extra scherm kost €9,95 Je kunt hem zelf na gebruik makkelijk schoonmaken met wat water en alcohol.