Afbeelding
Foto: Ingezonden

Steun Samenloop met uw stem

Algemeen

Son en Breugel - Na een succesvolle eerste editie bij de Bongerd in Breugel in 2016, krijgt de Samenloop op 5 en 6 juni 2021 een vervolg rond de vijver aan de Europalaan in Son. Tijdens de KWF Samenloop Son en Breugel, een 24 uurs (wandel)estafetteloop halen teams zoveel mogelijk geld op voor KWF Kankerbestrijding. Ook organiseren ze in de aanloop leuke, ludieke en lekkere sponsoracties.

Een Samenloop is een ervaring met een lach en een traan. Want hoewel kanker een zwaar onderwerp is, wordt toch ook vooral het leven gevierd tijdens de Samenloop. Met de opbrengst van een Samenloop financiert KWF wetenschappelijk onderzoek. Zo zorgen ze samen voor een toekomst met minder risico op kanker, meer kans op genezing en een betere kwaliteit van leven voor (ex-)kankerpatiënten.

Voor kankerpatiënten is deze coronatijd een moeilijke en vaak eenzame tijd. De behoefte aan saamhorigheid is groot. Daarom doet de organisatie er alles aan om hen tijdens de Samenloop in een ongedwongen sfeer en vooral veilig in het zonnetje te zetten. Want dat verdienen ze!

Waarom doet Samenloop Son en Breugel mee met Rabo ClubSupport?
Om zoveel mogelijk geld te doneren aan KWF, zoekt Samenloop Son en Breugel sponsoren om het verwenprogramma voor de eregasten te organiseren. Uw stem op Samenloop bij Rabo Club Support kan de organisatie daarbij enorm helpen.

Lees hier alles over de Rabo ClubSupport en alle deelnemende verenigingen uit Son en Breugel.