De oranje jassen zijn aan vervanging toe
De oranje jassen zijn aan vervanging toe Foto: Wil Feijen

Nieuwe jassen voor vrijwilligers door uw stem

Algemeen Rabo ClubSupport

Son en Breugel - Helaas gaat het IJsfeest dit jaar niet door. Het bestuur laat zich niet kisten en kijkt nu al uit naar volgend jaar. Want dan gaan ze gewoon weer samen met de sponsoren, vrijwilligers en leveranciers dit geweldige dorpsfestijn opnieuw mogelijk maken.

Dit jaar wil het bestuur een bijdrage vragen voor hun fantastische vrijwilligers. Die er zomaar ieder jaar weer staan, weer of geen weer. Ze ervaren een grote betrokkenheid. Ze doen er alles aan om het IJsfeest voor iedereen onvergetelijk te maken en zorgen dat altijd alles op rolletjes verloopt.

Deze Rabo ClubSupport wil het bestuur van het IJsfeest benutten om mooie, nieuwe jassen en bodywarmers te kopen voor hun vrijwilligers. De oude jassen zijn inmiddels (na 10 jaar) toe aan vervanging. De jassen spelen een belangrijke rol tijdens het evenement. De vrijwilligers zijn herkenbaar als onderdeel van de organisatie in geval van vragen of problemen. Daarbij houden ze de vrijwilligers lekker warm, want soms is het berekoud!

Het bestuur is enorm trots en dankbaar. Door de vrijwilligers is het IJsfeest een warme, sfeervolle ontmoetingsplek in hartje winter. Help jij mee onze vrijwilligers in een nieuw jasje te steken? Stem dan op Stichting IJsfeest Son en Breugel.

Klik hier voor meer informatie over de Rabo ClubSupport en de deelnemende verenigingen.