Afbeelding
Foto: Ingezonden

Beginnerscursussen voor nieuwe leden

Algemeen Rabo ClubSupport

Son en Breugel - Bridgeclub ABC van Son en Breugel streeft ernaar om het bridgespel bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Dat doet zij door beginnerscursussen aan te bieden in speelwijze standaard hoog, ook wel vijfkaart hoog wordt genoemd. De bijdrage van uw stem van Rabo Clubsupport wordt hieraan besteed.

Buiten coronatijd speelt Bridgeclub ABC de competitiewedstrijden op de dinsdagavond in Braecklant aan de Amerikalaan 2 te Son en Breugel, vanaf 20.00 uur (19.00 uur zaal open). Op dit moment faciliteert Bridgeclub ABC geen speelavonden, omdat eerdere versoepeling voor binnensporten helaas niet geldt voor bridge. Mocht u een keer willen meespelen, dan bent u van harte welkom. Laat weten dat u komt via de contactbutton op onze site. Houdt de herstart na corona op onze website in de gaten https://30067.bridge.nl/, of stuur een email naar abcbridgeson@gmail.com.

In de vereniging ontmoet u voldoende tegenstanders voor een leuk spel en groei. En aan het eind van de avond houden zij ervan om gezellig na te kaarten onder het genot van een drankje. U bent van harte welkom om te komen kijken en om mee te doen.