Logo mooisonenbreugel.nl
<p>De HEMA op de huidige locatie in de Heistraat</p>   | Fotonummer: 85694a

De HEMA op de huidige locatie in de Heistraat

(Foto: Wil Feijen)

HEMA verdwijnt mogelijk uit de Heistraat

Son en Breugel - De HEMA in Son en Breugel gaat mogelijk op korte termijn verhuizen, en wil graag de leegstaande onderverdieping van de vleugel van het gemeentehuis gaan betrekken.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Volgens Peter Plaisier van Sander Retail Groep, de eigenaar van deze HEMA, zijn de onderhandelingen over de verhuizing in het laatste stadium: “Het is een complex proces, omdat er verschillende partijen mee zijn gemoeid, maar de bereidheid om de verhuizing mogelijk te maken is bij alle partijen aanwezig.”

Verbouwen
De HEMA zal aan de Airbornestraat de gehele onderverdieping van de nieuwbouwvleugel in gebruik gaan nemen. Of hierdoor ook het assortiment zal worden uitgebreid, is op dit moment nog niet duidelijk. Volgens Peter is het streven om medio december te beginnen met de verbouwing. “Dit zal geen maanden duren, en daarna zal de verhuizing beginnen”, aldus Peter. Na het vertrek van de HEMA aan de Heistraat zal de naastgelegen ALDI de vrijgekomen ruimte in gebruik gaan nemen.

Geen reactie
De verantwoordelijke wethouder Jan Boersma wil op dit moment nog niet reageren op het nieuws van de voorgenomen verhuizing van de HEMA.

Meer berichten