Logo mooisonenbreugel.nl
<p>Kom jij de vrijwilligers van de Voedselbank versterken (archieffoto)</p>   | Fotonummer: a7ef75

Kom jij de vrijwilligers van de Voedselbank versterken (archieffoto)

(Foto: Wil Feijen)
Algemeen

Voedselbank is op zoek naar vrijwilligers

Son en Breugel / Best - De Stichting Voedselbank Best e.o. is een vrijwilligersorganisatie opgericht in 2005.De stichting werkt met een kleine 30 vrijwilligers/sters en voorziet cliënten uit Best, Oirschot en Son en Breugel wekelijks van een volwaardig voedselpakket.

Het vrijwilligerscorps van de Voedselbank Best is echter sterk aan het vergrijzen. De meesten van deze groep zijn al vanaf het begin actief. Tevens hebben enkele bestuursleden aangegeven binnen afzienbare tijd hun functie te willen neerleggen, al of niet gedwongen door reglement of voorschriften in het kader van integriteit en privacy. Al met al een reden om bezorgd te zijn om voor de komende tijd het aantal vrijwilligers op pijl te houden.

De stichting is dan ook op zoek naar enkele mensen, met name voor het wat zwaardere til- en sjouwwerk, alsmede voor het met hun eigen koelwagen artikelen ophalen bij de diverse leveranciers. Het bestuur wil heel graag in contact komen met zowel mensen uit Son en Breugel, Best maar zeker ook uit Oirschot/Spoordonk/de Beerzen, die de stichting een warm hart toe dragen en bereid zijn om vrijwilliger te worden bij de voedselbank.

Ben je bereid om je wekelijks een aantal uren in te zetten om goederen te sorteren, ondersteuning te verlenen bij winkelacties en andere activiteiten? Reageer dan snel. Ieder die belangstelling heeft zowel voor de functie van vrijwilliger als voor een bestuursfunctie wordt verzocht om contact op te nemen met Frans van Rosendaal, voorzitter van de voedselbank. Hij is te bereiken via 06-11070084 en is graag bereid om alle informatie te verstrekken.

Meer berichten