Het pand aan de Markt waar 28 oktober de laatste krant opgemaakt wordt
Het pand aan de Markt waar 28 oktober de laatste krant opgemaakt wordt Foto: MooiSonenBreugel

DeMooiSonenBreugelKrant gaat verhuizen

Algemeen

Son en Breugel - Na enkele jaren met veel plezier een kantoor te hebben gehad aan de Markt 2a in Son en Breugel gaat DeMooiSonenBreugelKrant per 2 november verhuizen naar de Boslaan 2a in Son en Breugel; hetzelfde nummer, een andere straat.

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Wil Feijen

Adrie Neervoort, uitgever en eigenaar van DeMooiSonenBreugelkrant, licht de verhuizing toe: “De verhuizing is een logische stap in onze groei, en past ook bij de toekomstplannen die we hebben.” Al enige tijd was Adrie, samen met zijn team, op zoek naar een geschikt nieuw pand. Door makelaar Kruijswijk werd hij geattendeerd op het nieuwe pand. “Voor mij was het belangrijk dat het nieuwe pand in het centrum staat, en dat is gelukt. Het nieuwe kantoor staat op een opvallende locatie en heeft een grotere oppervlakte, precies waarnaar ik op zoek was.”

Uit zijn jasje
Door de groei en de toekomstplannen is het, ondanks de coronaperikelen, tijd voor een moderner en groter pand. Adrie: “DeMooiSonenBreugelKrant is op de huidige locatie op de Markt 2a uit ‘zijn jasje gegroeid’. Het karakteristieke pand heeft altijd voldaan aan onze eisen. Bij de toekomstplannen past een modernere uitstraling en meer ruimte, en het benodigde pand hiervoor staat op de Boslaan 2a. Als krant hebben we een inloopfunctie: we merken dat inwoners graag even langskomen om iets door te geven, maar ook adverteerders lopen binnen om iets door te spreken. Dat is het dorpse gevoel dat wil ik blijven behouden en blijven bieden. Daarom is het fijn dat we in het centrum blijven.”

Verrassing
De verhuizing vindt de komende weken plaats. Op maandag 2 november opent het nieuwe kantoor van DeMooiSonBreugelKrant zijn deuren. Adrie: “Er wordt niet alleen een nieuw pand geopend op maandag 2 november, maar er gaat nog meer veranderen.” Wat dat is, wil Adrie nog niet bekendmaken. “Je leest het de komende weken in onze krant”, laat hij enthousiast weten.

Adrie Neervoort, uitgever en eigenaar van DeMooiSonenBreugelKrant
Het nieuwe pand